- Konular
- 195
- Web sitesi
- sitigo.net
not:
burdaki fixleri ya forumdan aldım yada turkmmo altyapı filesdan aldım.
piyasdaki çoğu altyapı fiels turkmmo altyapı filesdaki fixleri alıp satıyor.
o fixlerde tungaya aittir.
bu filesi kullanıp direk oyun açıcaksanız büyük oranda wslik serverde garanti veririm çökme sorunu yaşamassınız.
hangi fix ne işe yarıyor bunu öğrenin kendi fielsinızda bu sorun var mı varsa ekleyin yoksa eklemeyin.unutmayın ki çoğı fix ya alıntıda yada o bugu kurtarır başka bi yeri bozabilir.Çünküğ forumda paylaşılan fixlerin çoğu büyük svlerde denenmemiştir patlayabilirisiniz.
hatt aşuda oluyor adamd iyork iserverimde bu fixi kulalnıyorum diyor ama bir süre sorna kendi fixi fieslindan kaldırıyor gelip burda konuyuda güncellemiyor.
o kadar şey bir insaki konuyu siliyor yanlış ekeldim gerkesiz şu hata oldu fielsdan kaldırdım falanda da demiyor.
olan yine bize oluyor niye güveniyoz
burdaki fixleri ya forumdan aldım yada turkmmo altyapı filesdan aldım.
piyasdaki çoğu altyapı fiels turkmmo altyapı filesdaki fixleri alıp satıyor.
o fixlerde tungaya aittir.
bu filesi kullanıp direk oyun açıcaksanız büyük oranda wslik serverde garanti veririm çökme sorunu yaşamassınız.
hangi fix ne işe yarıyor bunu öğrenin kendi fielsinızda bu sorun var mı varsa ekleyin yoksa eklemeyin.unutmayın ki çoğı fix ya alıntıda yada o bugu kurtarır başka bi yeri bozabilir.Çünküğ forumda paylaşılan fixlerin çoğu büyük svlerde denenmemiştir patlayabilirisiniz.
hatt aşuda oluyor adamd iyork iserverimde bu fixi kulalnıyorum diyor ama bir süre sorna kendi fixi fieslindan kaldırıyor gelip burda konuyuda güncellemiyor.
o kadar şey bir insaki konuyu siliyor yanlış ekeldim gerkesiz şu hata oldu fielsdan kaldırdım falanda da demiyor.
olan yine bize oluyor niye güveniyoz
//zulfikar2 duellodaki-oyuncuya-saldiri-engel-gmlere-saldiri-engel
//zulfikar2 Oyundna cıkma karakter atma gibi sureleri 0 lama
//zulfikar2 %100 canla doşma
//zulfikar2 Ticaretten sonra bir yere gidemessin sure engeli kaldırma
//zulfikar2 Sınırsız yeşil pot
//zulfikar2 taş basma %100 yapıldı
//zulfikar2 yukleme-ekrani-olmadan-isinlanma
//zulfikar2 statu sıfırladışında yada oyuna bailadışında full hp ile başlar eski kod ustte
//zulfikar2 wsliks erverler icin bişi,ler full basma cevher efsun gibi
//zulfikar2 Eşyalara Ekledişiniz Cevherlerin Gecme Oranını Ayarlayın
vdi
root
1
mysql
root
password
start
root@:~ # cd /burası filesi attığın yer/s3ll_svfiles/main
root@:~/s3ll_svfiles/main # ./admin_panel.py
resimdeki srv1 ile başlayan yerler web panelinizle uyumlu olmalı genelde web panelden ayarlamak zordur ben yapamadım.
bu sebeple eski haline çevirebilirsiniz yani srv1_account to account aynısını gen_settingde yapın 666 yapıp tekrar kanalalrı oluşturmanız gerekmekte
ben martysama yapısını bozmamak için normal olarak bıraktım.
bu sebeple eski haline çevirebilirsiniz yani srv1_account to account aynısını gen_settingde yapın 666 yapıp tekrar kanalalrı oluşturmanız gerekmekte
ben martysama yapısını bozmamak için normal olarak bıraktım.
SERVI FILES 5.8
eklenen fixler
bu fixleri aratırsanız filesin içinde bulucaksınız yani istemediğiniz fixi kaldırabilirsiniz
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
eklenen fixler
bu fixleri aratırsanız filesin içinde bulucaksınız yani istemediğiniz fixi kaldırabilirsiniz
//zulfikar2 Otopot hızlı aç kapa fix
//zulfikar2 duellodaki-oyuncuya-saldiri-engel-gmlere-saldiri-engel
//zulfikar2 şzleyici modundayken veya sersemleme etkisindeyken saldırı işlemesi engellendi.FIX Observer Enemy Guild under Map War
//zulfikar2 Pazara vurulma hatası giderildi.
//zulfikar2 Level atlayınca pot verme kapatıldı.
//zulfikar2 Menzil Kısaltma a ve b şahsı vs atarken bazen kılıc karşı oyuncuya dokunsa bile damage işlemiyordu menzil arttırıldı.
//zulfikar2 Ticaretten sonra bir yere gidemessin sure engeli kaldırma
//zulfikar2 RemoveGoodAffect'e ateş hayaleti eklendi. Skill sıfırlandışında ateş hayaleti silinecek.
//zulfikar2 Yumruk Damagesi Engelleme
//zulfikar2 Sınırsız yeşil pot
//zulfikar2 Yeşil ve mor pot aktifken tekrar kullanılması engellendi.
//zulfikar2 taş basma %100 yapıldı
//zulfikar2 Yere Yang Atma Fix.
//zulfikar2 AutoGiveItem'da eşyaların kaybolmaması icin koyulan engeldeki hesaplama hatası giderilerek eşya kaybolması sorununun onune gecildi.
//zulfikar2 5300->30000 Default değer değiştirildi.
//zulfikar2 600->3600 Default değer değiştirildi.
//zulfikar2 Savaş ilanındaki savaş tipi değerin negatif olması nedeniyle oluşan çökme giderildi.MaviAyGames | Lonca Savaşı Exploit Fix
//zulfikar2 Core duşmesi yaşanmaması icin kontrol eklendi.
//zulfikar2 Oyundna cıkma karakter atma gibi sureleri 0 lama
//zulfikar2 %100 canla doşma
//zulfikar2 Savaş ilanındaki savaş tipi deşerin negatif olması nedeniyle oluşan cokme giderildi.MaviAyGames | Lonca Savaşı Exploit Fix
//zulfikar2 yukleme-ekrani-olmadan-isinlanma
//zulfikar2 set align de derece hesaplaması hatası cozumlendi.
//zulfikar2 statu sıfırladışında yada oyuna bailadışında full hp ile başlar eski kod ustte
//zulfikar2 wsliks erverler icin bişi,ler full basma cevher efsun gibi
//zulfikar2 Eşyalara Ekledişiniz Cevherlerin Gecme Oranını Ayarlayın
//zulfikar2 oyuncu isminde büyük-küçük harfler bulunmasından dolayı karakter üzerinde komutların çalışmaması sorunu giderildi.
//zulfikar2 pDungeon oluÅŸmaması durumunda core düşmesine sebep olan hata giderildi.
//zulfikar2 karakter-ismi-hilesi-fix
//zulfikar2 lonca-savasi-esnasinda-bug-fix-2/
//zulfikar2 boost warning fix
//zulfikar2 Monarşi sistemindeki tablo ile QUERY'nin uyuşmaması sorunu giderildi.MaviAyGames | Monarch Sistemi Fix
//zulfikar2 // C++ Party Hp Bugu Duzeltmesi // c-party-hp-bugu-duzeltmesi/
//zulfikar2 [FIX] Party Role Buffer //fix-party-role-buffer/
//zulfikar2 Bu quest fonksiyonunda ch deşerinin bulunmaması durumunda oluşabilecek core duşmesi engellendi.
//zulfikar2 //lonca-savasi-esnasinda-bug-fix-mt2shop
//zulfikar2 Kostum takılıyken cinsiyet deşiştirme fix 1.
//zulfikar2 Karakter becerileri sıfırlandışında eski beceri grubuna ait guclendirmelerin temizlenmemesi problemi giderildi.
Beta aşamasında eklenen fixler.
@hkproject7 : Cube Result'ın taşması sorunu giderildi.
@hkproject9 : Son seviyeye ulaşıldığında tecrübe elde edilemeyeceği için beceri kitabı okunulamaması hatası giderildi.
@hkproject10 : pc.select fonksiyonunda ch değeri tanımlandıktan sonra hiçbir kontrol olmadan kullanılıyordu. Bununla ilgili hata çözümü uygulandı.
@hkproject13 : Sys_err daki type değerinin değişkenler arasında bulunmaması hatası giderildi.
@hkproject15 : İstiflenen taşlar kullanıldığında tamamının silinmesi hatası giderildi.
@hkproject17 : Cesaret pelerinin %50 şansla çalışması durumu kaldırıldı ve menzili 2 katına çıkartıldı.
@hkproject18 : Savaş ilanındaki savaş tipi değerin negatif olması nedeniyle oluşan çökme giderildi.
@hkproject31 : Karakter öldüğünde eğer çevrede zehir etkisinde olan bir canavar varsa karakterin kalkmasına izin vermemekte. Bunun için bir çözüm uygulandı.
@hkproject32 : ShopEx Memoryleak fix.
@hkproject33 : Maksimum level 250ye yükseltildi. config.cpp(gPlayerMaxLevel=250) yada kanal ayarlarından(max_level:250) düzenleyebilirsiniz.
@hkproject46 : Eşya bulunmaması durumunda oluşabilecek core düşmesi sorunu giderildi.
@hkproject47 : Bu fonksiyonun GM'leri kapsamaması gerekiyor.
@hkproject48 : Bu quest fonksiyonunda name veya arg değerlerinin bulunmaması durumunda oluşabilecek core düşmesi engellendi.
@hkproject53 : GetQuestFlag fonksiyonunda pPc değerinin bulunmaması durumunda yaşanan çökme hatası giderildi.
eklenecek : Cmd fonksiyonlarında kullanılan one_argument, two_argument'e ilave olarak 3,4,5,6 arguments alternatifleri eklendi. Şuanlık bir kullanım alanı yok ama ihtiyaç olacaktır.
eklenecek : utils.h üzerindeki str_to_number fonksiyonları düzenlendi. unsigned long long için gerekli fonksiyon eklendi.
eklenecek : d.notice fonksiyonunda Desc olmayan oyunculara gönderilmesi hatası giderildi.
Son düzenleme: